Hakuna Matata

2009-03-16
17:59:29

Måndag /S
Då var det en ny vecka igen!
Jag är hemkommen efter en dag på förskolan och jag är riktigt trött. Min älskling har varit ledig idag och gjort lite ärenden åt mig som att ringa bostadsbolaget och kolla lediga P-platser samt lånat böcker på bibblan. Det visade sig att det faktiskt fanns 6 lediga p-platser i närheten och en p-plats kostade 130kr vilket jag tycker låter rimligt. Så imorgon ska jag ringa och ställa upp mig på en, egentligen kan jag säkert vänta och spara den kostnaden tills jag faktiskt har en bil men jag vågar faktiskt inte chansa då det vore så otroligt irriterande om alla är uthyrda sen när jag väl måste ha en!
Jag har hittat en bil som intresserar mig också, en Renault Laguna 1.6 16V Kombi. Jag har tittat på den tidigare men gillar Forden bättre, men efter att ha läst att Renault fått 5/5 i betyg gällande rost medan ford bara fått 2/5 så känns Renault som ett smartare val. Bilen jag hittat finns dessutom i Värmland till det pris jag tänkt mig från början + att den är ljus silvermetallic i färgen vilket jag också vill ha + att den har rails på taket som jag tycker är snyggast. Så nu hoppas jag att den finns kvar tills dess att jag åker hem så jag kan titta på den och se om den eventuellt kan passa mig. Jag pratade med en i personalen på förskolan och hon var inne på sin fjärde Renault och var jättenöjd så det känns också bra... Men vi får som sagt se... Opel kan ju också vara fin men jag har inte hittat någon jag gillar i Värmland.

Imorgon är jag ledig så då ska det pluggas... Känns i alla fall skönt att det bara är onsdag kvar på praktiken, jag känner mig rätt färdig där... svårt att motivera sig när man fått sin bedömning (som gick finfint). Nu vill jag bara befinna mig på en förskola som jag jobbar på och får betalt för det arbete man gör...!

Hoppas ni fått en bra start på veckan....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: