Hakuna Matata

2009-03-08
17:16:40

hello again... /S

Det här var ingen vidare bra plugghelg!
Jag kom igång ganska bra efter frukosten och skrev en sida, sen kollade jag för skojs skull hur många tecken det var då uppsatsen ska vara på 16000-20 000 tecken med blanksteg. jag upptäckte då att en sida innehöll ungeäfr 2800 tecken och insåg att arbetet inte ska vara längre än ca 6-7 sidor och därmed försvann all stress och press!! Jag hatar att vara stressad men det funkar inte heller när all press försvinner, det är då det är så lätt att man skjuter upp saker....som nu!
Jag ska försöka att skriva liiiiiite till idag i alla fall.

Snart tänkte jag ringa syster yster och få lite råd inför intervjun sen tror jag faktiskt att jag ska sätta på någon film, eftersom jag ska med bussen imorgon kl 6.00 så är den en tidig kväll som gäller så man är utvilad och fräsch inför morgondagens intervju. Hittills så känns det ganska lugnt inför intervjun men fjärilarna i magen lär säkert dyka upp imorgon när man sätter sig på bussen på väg till intervjun, men så länge man gör sitt bästa så får man vara nöjd!

Den här kursen börjar kännas lite lättare, dels för att det inte är så många uppgifter kvar ocg VFUn närmar sig slutet. Men det underbara är att om 2,5 vecka väntar 5 dagars ledighet då den här kursen slutar på¨en tisdag och nästa inte börjar förrän måndagen efter.... såååååå skönt!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: