Hakuna Matata

2009-03-29
18:01:09

Hej /S
Shit va den här dagen gått fort men ändå inte!
Det gör verkligen mycket det där med att gå in i sommartid, att det blir så himla ljust så länge...
Det har varit en lugn dag här hemma, vi har tagit en promenix tillsammans och jag har dammsugit men sen har det gått i pluggets tecken... åtminstone för Ts del, själv försöker jag bara kolla igenom vad nästa kurs innehåller så man är förberedd på kursintroduktionen imorgon.
Nu ska jag snart börja med maten och sen ska jag börja packa lite smått inför Karlstadvistelsen så jag slipper ägna hela kvällen imorgon åt det. Jag ska ju faktiskt åka ganska tidigt på tisdag då tåget går kl 10, och fjantig som jag är så vill jag vara på plats minst 20 minuter innan tåget ska gå...!

ikväll ska jag titta på Vårt bröllop i era händer eller vad det heter. Jag tittade på förra veckans avsnitt tidigare idag när T kom in i sovrummet och kom på mig där jag satt och tjöt. Det är ju så fint med bröllop och folk är så glada, hur kan man annat än känna av deras lycka?! Så fint så fint....Sen får vi väl se om jag och T kan komma överens om någon film som vi ska se. En annan grej jag ska göra är att gå igenom våra kort då jag fick en gratis förstoring hos Fuji :D

Jag hoppas ni har haft en fin dag och en skön helg... :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: