Hakuna Matata

2009-03-17
20:20:14

Duktiga jag /S
Jag lyckades faktiskt ta mig ut i solen och ta mig igenom den där joggingrundan. Det blåste en hel del men jag hade perfekta kläder då jag aldrig kände mig varken varm eller kall, det var bara lite småkallt åt händerna men det gick att stå ut med.
Joggingturen gick faktiskt över förväntan då jag orkade springa hela sträckan på 3 km utan att behöva stanna eller gå en enda gång!!! Jag tog det i och för sig väldigt lugnt men det har jag ändå aldrig lyckats med under någon av ina joggingturer tidigare, att jogga konstant i 22 minuter... Väl hemma körde jag även igenom styrkeprogrammet. Nu är i alla fall temperaturen rätt ute för att jag ska köra igång med min jogging på allvar, och tills dess att det torkat upp på elljusspåret så kommer jag nog fortsätta med min 3 km runda som kändes rätt lagom nu i början...
Så det får jag se som dagens prestation!

Något mer plugg har det inte blivit idag, klockan hann bli kvart över 6 innan jag hade tränat och duschat färdigt och då var det dags att börja med maten.
Jag kollade min parkeringsplats förut också och den känns inte alls rolig jämfört med min önskaplats då det är en stor rund cementgrej i mitten av någon konstig anledning. Men det blir säkert bra... huvudsaken är ju att jag har någonstans att ställa bilen sen, och det har jag från och med första maj för 130kr/mån. Något annat trist gällande bil är att den Renault som jag spanat in som fanns hos en bilhandlare i värmland, förmodligen redan är såld. Bilen finns på bytbil.com men den finns inte med bland bilarna på bilhandlarens egen hemsida :/
Om bilen ligger kvar på bytbil.com när jag väl ska åka hem så kommer jag nog ringa bilhandlaren i alla fall bara för att dubbelkolla.

Imorgon är det min sista dag på förskolan och jag måste säga att det är rätt skönt, mest för att det känns som att man tar ett steg framåt mot nästa kurs som är den sista....! Jag tänkte faktiskt gå hem redan efter lunch imorgon och putsa lite på min uppsats som jag måste maila iväg imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag, god kväll på er...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: