Hakuna Matata

2009-06-07
15:35:54

Pepsi gör entré...! /S
Hej mina vänner!
Idag är en underbar dag, solen skiner och det är varmt ute, men framför allt så är det här dagen när jag och Tobias blir hundägare. Imorse tog vi bilen och åkte mot Hallsberg för att träffa en 5-årig cocker spaniel hane som eventuellt skulle följa med oss hem om allt kändes bra.
Väl framme vid det lilla huset på landet så står han på trappan och viftar på svansen. Vi pratar med hon sam har hunden och får sen ta med honom på en promenad, det blir en ryckig sådan då han drog en del i kopplet. Men allt kändes jättebra då vårt första intryck stämde bra överens med vad vi fått berättat för oss. Så vi funderade inte så mycket mer på saken utan gick in och betalade och sen var det bara att låta honom hoppa in i bilen och köra hemåt mot Linköping!

Vi fick bekräftat direkt att han var bilvan då han la sig ner och sov efter 30 sekunders bilresa! Väl hemma försökte jag följa Cesar Millans råd om hundägande, så vi gick ut på en riktig långpromenad runt bostadsområdet, och väl hemma igen gick vi in i varje rum med koppel och visade honom runt... allt enligt Cesars bok! Under promenade fick vi bekräftat för oss att katter inte var några problem och att han är okej vid hundmöten även om det är något vi får träna på då han kastade sig fram och ville hälsa.

Därefter så la han sig ner och sov och det är det han gjort den dryga halvtimman vi varit inne. Jag antar att resan, nytt hem, och en långpromenad i värmen gör sitt....
Det är inte bara Pepsi som är trött, både jag och T är rätt sega efter bilresan och promenaden. Sen har vi väl både gått med lite förväntansfulla nerver på spänn som börjar släppa nu...

Så för tillfället säger vi hejdå, men det kommer fler bilder på Pepsi ikväll!!



Pepsi

Kommentar:
#1: Linda

Roligt! Søt Pepsi vad då! Fler bilder nu!

2009-06-07 @ 16:15:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: