Hakuna Matata

2009-06-01
16:29:43

Måndag /S
Hej på er!
Nu är jag hemkommen från dagens arbetsdag som varit bra men fööööör varm! Vi spenderade förmiddagen nere vid sjön där barnen badade fötterna och vissa lite mer än så (dock ofrivilligt). Skönt nog så var det skugga större delen av den platsen vi var på så man fick slippa solen lite. Vid lunchtid traskade vi tillbaka till förskolan där vi åt lunch ute och vi stannade ute till mellanmålet då vi var rätt sega och bestämde oss för att gå in vilket nog var tur för jag ser att mina armar har fått en hel del färg idag trots att jag smörjt in mig med solskyddsfaktor 15.

Gårdagens timmar i solen verkade dock inte ha gett särskilt mycket färg så jag får nog införskaffa en lägre solskyddsfaktor som jag kan ha när jag solar. Just nu ligger T ute och steker i solen och jag ska snart ta med min kära pocket (som jag snart läst ut) och göra honom sällskap en stund innan det är dags att börja med middagen.

Ikväll blir det en tidig kväll då jag ska öppna för första gången imorgon, jag måste åka hemifrån senast kl 5.50 så jag får väl gå upp strax efter 5 :( Även om det kommer bli jobbigt att gå upp så tidigt så är det ändå härligt då jag slutar redan kl 13 :)

Hur som helst.... solen är lite jobbig idag men det ser ju ut som att det ska bli sämre väder de kommande dagarna så se till att ta till vara på de här soltimmarna vi får! Hej så länge...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: