Hakuna Matata

2009-06-22
19:10:40

Måndag /S

Då var det en ny vecka igen! Veckorna bara rusar förbi och idag har jag jobbat som förskollärare i en månad, det känns dock som längre då jag verkligen börjar nu känna mig hemma på förskolan nu. Jag vet vart i stort sett allt är och behöver inte springa och fråga hela tiden, och jag börjar kunna koppla ihop rätt förälder till rätt barn, och jag börjar känna mig som en i gänget... det är väldigt skönt!
Det är också en skön tanke att veta att det bara är denna veckan och att det sedan är en veckas ledighet som väntar!

Idag var det väldigt lugnt på förskolan, och det kommer det fortsätta vara resten av veckan också för halva barngruppen är ledig så idag var vi tre personal på 11 barn, och de andra två avdelningarna hade ungefär lika många barn. Att vädret var helt toppen kändes ju inte helt fel det heller... som tur var så var jag duktig och smörjde in mig med solskyddskräm innan jag åkte hemifrån imorse för trots att jag smörjt ansiktet med 15 så har jag bränt mig lite på kinderna.

Väl hemma från jobbet satte jag och T igång med projekt örontrimning på Pepsi! Jag har fått låna en gammal trimmer som mamma och pappa hade hemma. Tyvärr upptäckte vi ganska omgående att den var helt värdelös till hans päls så vi fick klippa med saxen. Pepsi ogillade det verkligen och skakade på huvudet hela tiden men efter en lång stund så hade vi lyckats klippa bort en hel del på öronen. Nu ser han dock lite tokig ut då ena örat ser ut att vara minst 2 cm kortare, men det ska vi åtgärda någon gång senare under veckan...vill inte bråka med honom för mycket. Som belöning för den otrevliga klippningen så åkte vi till hundparken där han träffade sammanlagt 8 hundar under den timma vi var där. Som vanligt så sprang han mest bredvid och tittade på men jag tror ändå att han tycker om våra stunder där. Nu vet ju också T vart det ligger om han vill gå dit någon dag...
Nu ska vi snart äta lite mat innan det blir lite slappande framför TVn och sedan en kvällspromenix med Pepsi!

Hoppas ni har haft en skön dag och får en härligt solig morgondag!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: