Hakuna Matata

2009-06-15
16:45:18

Måndag /S
Då var vi inne i en ny vecka igen och denna gången är det midsommarveckan! Det är dock svårt att tro att det är mitten på juni om man ser till vädret. Under förmiddagen fick jag gå in och byta min regnjacka mot min jobbjacka som är en tjock fleecefodrad täckjacka, och på händerna hade jag stickade tumvantar...helt sjukt att man ska behöva ha det i mitten av juni!!
Dagen har varit seg då jag varit jättetrött, känns som att jag skulle behöva sova ut ordentligt vilket är en rätt löjlig tanke med tanke på att det var helg precis men det är ändå så det känns. Innan jobbet skjutsade jag Pepsi till hans dagmatte och när jag hämtade honom under förmiddagen så fick jag höra hur snäll duktig och lydig han var, så han var välkommen även imorgon :)

Just nu sitter jag och försöker samla energi till att orka plocka ner alla mina gardiner och plocka bort alla mina blommor för imorgon kommer det målare som ska måla fönstren. Inte för att jag vet hur de har tänkt att de ska ta sig in i min lägenhet då jag jobbar hela dagen. Det står på lappen att man ska ringa dem för att komma överens om något ifall man inte är hemma dagen då jobbet ska genomföras, men lappen fick vi i fredags så det är ju inte direkt så att jag har haft tid på mig att ringa dem då det varit helg och idag var det helt enkelt mitt minne som svek...
Något annat som jag samlar energi till är Pepsis bad. Han luktar lite illa (luktar verkligen hund) och tyvärr tror jag att det är något han gör på grund av den päls han har för det är ju bara en vecka sedan jag badade honom. Dagmatten trodde att han rullat i bajs och att det var därför han luktade men det tvivlar jag på då han inte rullat sig någon gång då jag sett det i alla fall... Men vi får se som sagt... någon gång innan torsdag ska han få sitt bad i alla fall!

Nu ska jag i alla fall lägga mig på sängen några minuter och ta en powernap så att man kanske kan vakna till liv någon gång... Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: