Hakuna Matata

2009-06-30
19:07:10

Dagens idiot /L

Vilket pucko jag är.
Jag har totalt idiotförklarat mig, eller numera "svensk-förklarat" (fast egentligen skyller jag nog mest på norsk-smittad-idioti). I alla fall så är det nämligen så att jag näääästan gråtit varje morgon och eftermiddag på grund av den där jäkla backen här utanför som jag plågar mig igenom varje dag (sedan återigen backen vid jobbet jaja). Igår så gick jag och J hem från jobb/busstationen. Då upptäckte vi att min buss (som går heeeeeeeela vägen till staden jag jobbar i) stannar vid hållplatsen 300 meter bort från huset. Alltså behöver/behövde jag aldrig cykla ner till stan och hem upp för backen! Jag kan numera sova en kvart extra! Jag slipper backen! Vilken glädje! Vilken otroligt stupid thing att missa! Vilken lättnad! Så nu behöver jag bara pallra mig uppför en backe om dagen! Mohaha!

Idag hade jag lite bokstavsarbete med min grupp (7 stycken småttingar). Det gick väldigt bra måste jag säga, och jag kände bara en lättnad över att få jobba lite. Jag tycker det är så roligt att planera och genomföra sånna saker! Utöver det så skrev jag min första dagsrapport också, föräldrarna får nämligen läsa varje dag vad som har hänt i barnehagen. Jag skrev på svenska mina kollegor försäkrade mig om att alla med största sannolikhet förstår vad det står. Här växer man upp med Astrid Lindgren och Bolibompa så mycket kan man säga om norrmännen men de kan svenska bättre än vi kan norska.

För att väga upp den komplimangen måste jag informera er om att i Norge får man körkort i kinderäggen. För ingen vet hur man kör en bil. Det är alltid kö i trafiken och alla ska komma först! Vägarna ska vi inte tala om heller. I Norge ruvar man på pengarna, här spenderas ingenting om absolut nödvändigt. Ni ska se en del hus! Fast å andra sidan föredrar jag faktiskt den äldre stadsstilen än de hemska skokartonger till affärer som byggs i Sverige (överallt i världen) numera.

Nu ska jag se vidare på Oprah! Som här sänds på kvällstid (ett plus till Norge till).

Puss och kram! ♥



Norsk väg.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: