Hakuna Matata

2009-06-06
21:54:54

All by my seeeeeeelf..../S
Hola people!
Här sitter lilla jag i min ensamhet då T är iväg på fotbollskväll med grabbarna i hans klass! Idag bryr jag mig dock inte nämnvärt mycket om att vara själv, är på riktigt bra humör av olika orsaker som jag kan berätta om vid ett annat tillfälle.
Idag har jag inte gjort nästan något alls, efter vår konstiga morgon så fick jag nästan ett utbrott av rastlöshet som förvärrades tiofaldigt av min jäkla dator som nu är värre än någonsin då den lever sitt eget liv vilket får mig att fantisera om att slänga skiten i golvet, och för att vara mig är det väldigt ovanligt med sådana våldsamma fantasier!!! Så jag hoppas på att kunna inhandla en ny dator inom en relativt snar framtid, nu kan jag ju dock knappast skylla på att jag behöver en för skolarbetet men jag behöver en ny dator för att bibehålla min psykiska hälsa :p

Hur som helst, det jag skulle komma fram till var att jag till slut frågade T om han inte kunde följa med mig till Tornby vilket han gärna gjorde då han var ungefär lika rastlös och irriterad som mig denna förmiddag på grund av våra raserade planer. Så det blev en runda på IKEA där man ställt iordning flera nya utställningsrum/lägenheter.  Sen smet jag faktiskt också in på Game och köpte för andra eller tredje gången i mitt 23-åriga liv ett dataspel, och som L redan hintat om så var det självklart Sims 3 som fick följa med mig hem. Så det är det som jag har roat mig med hela dagen då jag suttit ensam. Men till slut tröttnar man ju så den senaste stunden har jag suttit och lyssnat på bra musik och chattat lite med D. Nu tänkte jag försöka mig på att bränna en ny cd till bilen. Man hinner ju lyssna en del på musik då jag sammanlagt har en timmas bilresande varje vardag och nu under sommaren lär det ju bli en del bilresor till Karlstad och då vill man ju också ha lite skön musik att lyssna på. Så nu försöker jag plocka ut massor med bra låtar från Moneybrothers olika album men det är inte lätt då det finns så många bra låtar!
 


Nu ska jag fortsätta med mitt pyssel... tänkte nämligen bränna ut några fler skivor med lite blandade artister också.
HUr som helst... ha en fortsatt skön lördag och nationaldag :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: