Hakuna Matata

2009-07-11
12:52:16

Update /L

Hallu. Här är det nu lördag vilket innebär att jag är totally alone. J jobbar och pappa har som vanligt rest bort på någonting roligt. Jag kan självklart inte följa med på grund av en viss hårboll. Det är nackdelen med hund och ingen som kan passa. Man blir låst.
Men jag ska inte gnälla för vi har planerat ett biobesök ikväll då Bruno har premiär i helgen.

Jag har glada nyheter dessutom, inte för er men för mig :P Två helger innan London-resan drar jag till Polen! Denna gång bjussar pappa på kalaset för mig och syster yster. Vilket innebär att jag får två resor gratis på en månad. Mohaha :P Me like. Nu måste jag spara!

Det positiva är att vi har beslutat att hyra huset av pappa då han kommer bo i Oslo, då blir det billigare hyra! Så jag kan shoppa med gott samvete. :)

Nu längtar jag till Karlstad och till er alla! Bara fem arbetsdagar kvar... kommer på fredag kväll. Pappa föreslog att vi skulle dra tidigt på lördagmorgon men den gick inte! Nejnej, jag kommer så fort jag kan.

Grattis till min mycket gamla bror som blir 18 år idag! Om inte mamma får åldernoja nu får jag det vartfall...

Puss och kram!


Kommentarer:
#1: mamma

VARFÖR ska jag få åldersnoja???

Grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

2009-07-12 @ 00:12:24
#2: Sandra

Wow! Snacka om vuxenpoäng, villa och hund nu är det bara volvon som fattas! Skönt att bo i hus, är riktigt avis...Hoppas du bokar fredagkväll för mig då jag längtar efter dig och du MÅSTE ju träffa Pepsi snarast möjligt!!

2009-07-12 @ 11:20:18
#3: Sandra

Hur länge av dina 3 veckor blir du i Karlstad? Du kanske kan planera in en snabbvisit hit till Linkan under ledigheten, behöver ju inte göra något särskilt när du är här så det behöver ju inte bli dyrt.

2009-07-12 @ 15:09:00
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: