Hakuna Matata

2009-07-23
16:57:15

Torsdag /S

Hej på er människor!
Idag har det varit lugnt på jobbet (som vanligt) men imorgon lär det bli ännu lugnare då det bara är två barn som ska komma varav den ena ska börja i fjärde klass i höst och klarar sig själv. Tråkigt nog så har de andra tagit ledigt så jag kommer få vara själv med barnen hela eftermiddagen utan någon annan personal som sällskap, kommer bara ha personalsällskap till 13, och jag slutar kanske inte förrän 17.30. Men sånt är livet!

Idag åkte jag in till stan efter jobbet och gick en runda i butikerna för att kolla in rean. Jag provade en del men fastnade inte för något direkt förutom ett par svarta gabardinbyxor på Esprit som satt helt perfekt. Men det är ju inte den billigaste butiken att handla på så även om det var 50 % rabatt så kostade de 350kr. Inte så dyrt nu när man har en inkomst men då jag inte kunde bestämma mig för om jag verkligen kommer använda dem, eller vad jag skulle kunna tänkas ha upptill i min garderob så slutade det med att jag lämnade butiken utan byxor. På väg till bilen sen såg jag en äcklig råtta!! En fet brun råtta satt och mumsade på något i gröngräset utanför parkeringshuset, tyckte det var lite äckligt.

Sedan jag kom hem har jag pysslat lite smått med lite allt möjligt. Jag har bland annat fått tummen ur röven och postat min examensansökan, så nu är det väl bara att vänta på att det ska dimpa ner ett examensbevis i brevlådan. Jag har också hämtat ut ett paket på posten som innehöll en FURminator som jag vann på tradera. Det är en borste som ska "dra loss" lös ull och päls på Pepsi. Ingen aning om hur bra/dålig den är men jag hoppas på självklart på det bästa. Lite trist är det ju att man inte kan testa den direkt, men jag får väl helt enkelt vänta tills lilla sötisen är hemma igen. Lilla sötisen är kvar i Karlstad med T och jag tror han har det bra. Idag hade de tydligen varit i skogen och plockat svamp och han hade sprungit runt som en dåre, samma sak igår när han fick följa med och plocka lite blåbär. Han har också fått följa med Ts syster på joggingrunda - så han verkar få sin beskärda del av motion.

Tillbaka till mitt småplock så har jag nu plockat ner alla mina kursböcker i plastbackar och bärt upp dem på vinden, jag har också lagt ut en annons på återstående delen av kurslitteratur som jag inte la ut igår och snart ska jag ta mig an den enormt tråkiga uppgiften att byta lakan i sängen inför morgondagens tvättid. Jag önskar att jag hade några roliga planer inför helgen, är riktigt sugen på att göra något; bio, drink, middag ute eller vad som helst men den enda människa jag känner här i i Linkan som jag skulle kunna tänka mig att göra något med var upptagen, och den andra människan jag känner bor i Norrköping vilket gör att det helt plötsligt känns som ett stort projekt att hitta på något. Istället får jag väl försöka ta tag i den där storstädningen jag har gått och funderat på, eller också får det bli en riktig slapparhelg :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: