Hakuna Matata

2009-07-30
14:45:13

Torsdag /S
Hej på er!
Här sitter lilla jag och väntar på att det ska bli dags att ge sig av till vårdcentralen för att ta sig en titt på ögat, börjar pirra lite i magen, är så nervös för att de ska säga att jag måste skära upp det. Det måste väl vara det värsta stället som de kan skära på för då måste man ju verkligen titta hela tiden när de gör det....men nu ska man väl inte oroa sig alltför mycket för något som kanske inte ens är nödvändigt.

Igår hade jag en supermysig eftermiddag/kväll med min kära sambo som bjöd ut mig på middag och bio som en försenad examenspresent. Jag mötte upp T på stan direkt efter jobbet, vi började med att hämta ut biljetter till biofilmen "Änglar och demoner" och gick därefter och åt mat på en thailändsk restaurang, som alltid så var det underbart gott och vi blev löjligt mätta.
Filmen var bra även om salongen vi hamnade i var minimal, men det var åtminstone riktigt sköna säten och gott om benutrymme för mina långa ben så det blev bra i slutändan ändå. Filmen var som sagt bra, spännande med och vändningar hit och dit som gör att man näst intill in i det sista klurar på vem "boven" är.
 
Filmen handlar om Harvard-professorn Robert Langdon och dennes ständiga kamp mot klockan under jakten på en mördare tillhörande Illuminati - ett hemligt, naturvetenskapligt sällskap som söker vedergällning mot den Romersk-katolska kyrkan och ämnar utplåna Vatikanstaten med hjälp av den destruktiva antimaterien.

Om man hade varit ledig idag så hade vi nog stannat på stan där det var en hel del folk. Jag antar att folk ville ta till vara på den fina kvällen.
Vi funderade också på att gå på utebio i stadsträdgården, men den började först kl 22, och då vi kom ut från bion redan kl. 21 så orkade vi inte vänta så länge + att Pepsi satt hemma och väntade. Annars så är det en rätt mysig grej de anorndnar under sommaren. Varje onsdag under sommaren så visar de en film i stadsträdgården kl 22, och det är fritt inträde så man kan ju ta med sig lite picknick och mysa där om det är en fin kväll. Fler biobesök blir det inom kort då både jag och älsklingen verkligen vill se den senaste Harry Potter-filmen. Egentligen var det den vi hade bokat biljetter till igår men jag ändrade mig i sista stund...

Idag när jag kom hem från jobbet så ägnade jag lite tid åt Pepsis päls (igen!), denna gång testade jag att klippa ner pälsen på frambenen, så nu är han kortklippt på benen och de ser jättespinkiga ut. Men jag tror det blir bra - och framför allt mycket mer lättskött nu på sommaren när det fastnar frön och skit i pälsen hela tiden.

Imorgon åker vi hem till Karlstad. T fyller år på måndag så vi ska hem på födelsedagskalas. Han har dock redan fått en present från mig, det fick bli en i förskott då jag ville att han skulle prova det jag tänkte köpa. Jag köpte nämligen ett träningsställ till honom, ett par vindbyxor och en vindjacka som han kan ha när han joggar/cyklar eller promenerar med Pepsi. Han var jättenöjd och jag är nöjd för nu kan han inte skylla på att han inte har några kläder för att jogga när jag ber honom följa med :p

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: