Hakuna Matata

2009-07-05
22:02:40

söndag /S

God kväll på er!
Då var man tillbaka i Linköping. Det är skönt att vara tillbaka i sitt eget hem med sin egna saker men fy attans va tungt det känns att man ska jobba och inte har någon lång ledighet att se fram emot den närmaste tiden, det hade inte varit fel med ännu en veckas ledighet, men nu är ju inte det fallet tyvärr.

Det känns lite extra tungt att gå tillbaka till jobbet då min egen förskola är stängd, man har slagit ihop områdets 4 förskolor under fem veckors tid, så de närmaste 4 veckorna ska jag jobba på en annan förskola med personal och barn jag inte känner... jobbigt när ma preciiiiiiiiis börjar känna sig hemma på den egna förskolan och med de barnen!

Helgen som gått har varit bra, på fredagen var jag som sagt ut med mina systrar som jag redan berättat om. Igår var jag och mamma på stan på förmiddagen och jag hittade en söt röd kjol och ett linne på Åhlens rea som fick följa med mig hem. På eftermiddagen följde jag och pappa med Ts familij till Tingvalla för att titta på Ts syster som spelade fotboll. Matchen var riktigt kass men Ts syster var jätteduktig och blev utsedd till matchens lirare eller vad det heter. Därefter åkte mina föräldrar och jag med dem ut till deras sommarstuga där vi spenderade kvällen. Det blev god mat, prat och lite bad i Vänern innan vi begav oss hemåt strax innan midnatt.
Idag har jag pysslat lite med bilen, har satt upp solfilm på sidorutorna i bagageutrymmet så att det ska bli lite skönare för Pepsi när vi åker våra längre bilresor. Vi satte upp en gång tidigare under veckan men var lite slarviga och läste inte bruksanvisningen så efter en dag hade alla rasat ner. Nu återstår det bara att sätta upp på den stora rutan i bagaget men innan det kan göras måste jag handla mer solfilm!
Under eftermiddagen fikade vi hemma hos syrran, och när klocka var halv 6 hoppade jag och Pepsi in i bilen och åkte hem mot Linköping, en tråkig resa som gick bra att köra.

Nu sitter jag och tittar på en film på 5an som tydligen var verklighetsbaserad, men så fort den är slut så blir det bums i säng, måste ju upp tidigt för första gången på över en vecka imorgon :(


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: