Hakuna Matata

2009-07-07
18:36:45

Sandra leker frisör! /S
Hej på er!
Här sitter jag och är seeeeeg... Har inte riktigt vaknat till liv ännu. Eftermiddagen har ägnats åt tvtittande och datorn. Jag har också ägnat en längre stund åt min fyrbenta vän, något som var välbehövligt! Hans päls växer nämligen hyfsat fort så jag har friserat tassarna så att han ska kunna gå normalt utan att halka omkring och jag har även friserat hans huvud som mer och mer började få en afroliknande frisyr då pälsen ovanpå huvudet var lång och lockig. Jag kan verkligen noll och ingenting om trimning men jag har kunnat läsa mig till att man helst sk rycka pälsen även ovanpå huvudet men att man kan fuska på svarta cockrar genom att använda en urtunningssax så det är precis vad jag har gjort.
Det blev kanske inte superfint men bra mycket bättre åtminstone. Det är ju övning som ger färdighet så det är väl bara att klippa på...

För er som inte spenderat så mycket tid med Pepsi än så kan jag berätta att han älskar att ligga i hallen bland skorna, allra helst ligger han på alla skor så nu har jag och T blivit riktigt duktiga på att använda vårt skoställ då det annars finns en risk att man får ta med sig blöta eller dregliga skor (blöta då han lägger sig där även efter regniga promenader).

Idag har jag införskaffat ännu en bädd till Pepsi, jag ville ha en i sovrummet också då han sover där också. Jag har kommit fram till att jag nog sover bäst om han sover där inne för när han sover ute i hallen eller vardagsrummet ligger jag och oroar mig för att han ska skälla på något under natten, något som jag kan tänka mig är mindre populärt bland grannarna. När han sover inne hos mig så hör han inte lika mycket från trappuppgången och han ligger faktiskt och sover i stort sett hela natten.

Nu ska jag ut i tvättstugan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: