Hakuna Matata

2009-07-01
11:10:00

Onsdag /S
Hej på er!
Här springer dagarna förbi mig och idag har ångesten börjat smyga sig över mig över att min lediga vecka nu till hälften är förbi. Dagarna ser likadana ut då vi spenderar dagarna ute i Ts sommarstuga där vi badar och bara slappar, igår blev det också en tur med båten där jag lyckades dra upp en aborre med metspö. Eftersom våra dagar är så lugna finns inte så mycket att skriva.

Pepsi har fått en sele (likadan som Åsas) som funkar precis som den ska! Numera kan man hålla kopplet mellan tummen och pekfingret under promenaden och ändå kontrollera honom, åtminstone så länge man inte möter en annan hund. I lördags blev han attackerad av en lös schäfer och tyvärr verkar det som att han efter det är den som gör utfall först :( Tidigare har han gjort utfall mot vissa hanar men nu har utfall skett oftare känns det som eller också har vi haft otur att bara mött hanar han ogillar... Tanken var ju att jag skulle köpa en nosgrimma vilket jag gjorde, men den lyckades han få av sig på en sekund och eftersom den mindre storleken var slut och då han verkade tycka att selen var behagligare så fick det bli det.

Även om vi inte gjort något under veckan så tär det på kontot! Förutom liiiiiiite shopping så känns det inte som att jag gjort något för pengarna direkt, men nu får jag börja snöra åt kontot, det är ju bara 1 juli och därmed långt kvar av månaden. Jag har inte riktig koll på hur mycket som går åt till bensin varje månad än heller så sådana pengar måste också sparas + att jag ska teckna en försäkring åt Pepsi!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: