Hakuna Matata

2009-07-08
19:34:13

Onsdag /S
Hej på er!
Hoppas alla mår bra, själv håller jag på att dö av tristess om dagarna! Det händer I-N-G-E-N-T-I-N-G och barnen leker jättebra och självständigt så de passar sig själva i stort sett!
Efter jobbet idag åkte jag och pepsi förbi hundparken. Där träffade jag en gammal kurskompis som var där med sina två Grand danios. Pepsi sprang för ovanlighetens skull faktiskt med de andra hundarna även om han gärna höll sig någon meter vid sidan om hela tiden.
Nu är jag i alla fall hemma igen vilket är skönt. Jag borde dock göra en massa saker då T + syster L med familj kommer imorgon eftermiddag och lägenheten är inte särskilt städad. Men jag har varken ork eller lust att gära något i städväg så vi får väl se hur mycket jag orkar göra inför deras besök.

Imorgon är det i alla fall torsdag och mer än halva arbetsveckan är avklarad vilket känns skönt då jag varit så otroligt trött och slö den här veckan, och dagarna på förskolan är ju som sagt riktigt seeeega...

Nu ska jag slappa lite framför TVn, ha det gott!

Kommentar:
#1: Linda

Jag kan faktiskt inte uttala mig då min dator inte riktigt pallar med! Suck och stön! Hoppas det fungerar på J:s dator. Annars är det ett skitspel :P

2009-07-09 @ 21:07:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: