Hakuna Matata

2009-07-04
20:43:32

Girly-time /L
Hola my friends! I min ensamhet idag har jag passat på att kolla på de filmer som ingen av det manliga könet tycks vara intresserade av. First up:




He´s just not that into you (Dumpa honom!) handlar om en rad olika människors kärleksliv. Man möter bland annat Ginnifer Goodwin som söker kärleken och har väääldigt svårt att läsa killarnas signaler, Jennifer Aniston som vill att hennes pojkvän (Ben Affleck) sedan sju år tillbaka ska fria och Scarlett Johanson som inleder ett förhållande med en gift man (Bradley Cooper). He´s just not that into you är helt okej, varken rolig, sorglig eller kär-i-kärleken-aktig. Inte speciellt bra men inte speciellt dålig. Självklart är den förutsägbar också men det är alltid denna typ av film.





Film-temat fortsatte sedan med The Accidental husband där Uma Thurman spelar en relationsrådgivare på väg att gifta sig med Colin Firth. Jeffrey Dean Morgan är en man vars fästmö fått rådet att inte gifta sig med honom av Thurman och beslutar därmed att hämnas genom att hacka sig in i systemet och "gifta" sig med Thurman. Det hela slutar givetvis med att de två spenderar tid med varandra och tyckte uppstår - mycket förutsägbart. Frågan är vem hon ska välja? Den trygge, säkra Firth eller den oförutsägbara, impulsiva Morgan. Yada yada, nothing new. The accidental husband är som alla andra filmer man sett. Gemensamt med He´s not that into you är att båda filmerna i början förespråkar att den där sprakande och gnistrande kärleken egentligen inte finns och att man ska sluta drömma om den perfekta kärlek-vid-första-ögonkastet-partnern, självklart slutar båda i typisk hollywood-style.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: