Hakuna Matata

2009-01-13
10:02:37

Slantar i fattiga tider /S
Just nu känner jag mig lite fattig i väntan på att man ska få CSN-bidraget så igår tog jag mig i kragen och såg till att lägga upp lite gammal kurslitteratur till försäljning då de nya kurserna börjar nästa vecka, så vill man få något sålt så är det nog nu man ska se till att lägga upp annonser.

Imorse hade jag i alla fall fått mail från en tjej som var intresserad så nu är det bara att hålla tummarna för att hon vill ha alla böcker för i så fall får jag mer plats i bokhyllan och 500kr mer i plånboken. Jag betalade förvisso det dubbla för dem själv men jag kommer aldrig mer titta i de böckerna och jag kan ju inte förvänta mig att sälja dem till samma pris heller...

JIPPIE!!!!! Tjejen ringde precis i denna stund som jag skriver och sa att hon vill ha alla böckerna i min annons vilket innebär att jag alltså kommer tjäna 500kr denna fredag....!!! När M åkt hem i eftermiddag ska jag kolla om det är några fler böcker man kan sälja eller om den är för gammal. Jag har många bra böcker men jag har lika många böcker som jag aldrig mer kommer att titta i!

Ha en bra dag!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: