Hakuna Matata

2009-01-27
19:21:39

My day... *suck* /S

Idag har inte varit min dag... den började ju med att jag var megatrött eftersom jag inte kunde somna igår. Det fortsatte med att det blev en stressig morgon då träningspasset var lite längre än jag trodde. Jag hann i alla fall med bussen som var framme en timma innan jag skulle vara där då jag ville hinna med att läsa den boken som vi skulle ha läst. Väl på biblioteket så hittar jag inte boken, till slut får jag se en tjej som läser samma kurs som mig som sitter och läser just den boken. Det såg ut som att hon bara hade några få sidor kvar så jag satte mig en bit ifrån för att spana in när hon var färdig. Det gick 50 minuter och hon var fortfarande inte färdig, så då gav jag upp!
Jag blev lite hungrig och var rädd att inte mitt äpple skulle räcka under dagen, så jag springer in på ICA och köper en ostfralla som jag trycker i mig innan vi har vår gruppträff.

När det sedan är dags att gå på lektionen där grupperna ska träffa sina mentorer från fältet så får jag veta att min mentor inte är där, jag är dock inte ensam om att vara i den situationen. Hur som helst så sitter jag med i min grupp med de tre mentorer som kom och i samma stund får jag veta att vi komma få te och varsin ostfralla!! Så den där frallan jag tryckt i mig en timma tidigare var ju helt onödig!

Hur som helst, en timme går med rätt mycket pinsamma tystnader mellan studenter och mentorer som inte riktigt vet vad vi ska diskutera. När det är dags att återsamlas i klassrummet är det 10 minuter kvar tills campusbussen ska gå så jag chansar och skippar återsamlingen och rusar mot busshållplatsen vilket tar ganska så exakt 10 minuter. Efter en stunds halvjogging kommer jag fram svettig och anfådd och får se bussen åka förbi mig!!
Eftersom bussarna bara går en gång i timman så fanns det inte så mycket mer att göra än att gå tillbaka till universitetet och vänta....

Det var väl inga större katastrofer som inträffat men det har varit små incidenter som varit fruktansvärt irriterande, speciellt när man är supertrött och inte hade någon som helst lust att åka in till lektionen idag överhuvudtaget....¨
Imorgon och på torsdag är jag i alla fall "ledig" för att läsa inför nästa seminarium. Det som är irriterande är att jag fortfarande inte fått den ena boken så jag kanske måste åka till Norrköping någon av dagarna enbart för att läsa två kapitel i en bok.... Usch... jag är redan trött på pendlandet!!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: