Hakuna Matata

2009-01-13
21:27:52

Länktips och klipp från hemsk dokumentär! /S
Hej mina vänner!
Jag tänkte tipsa er om en sida som jag själv blev medveten och medlem på först idag. Det är en sida där man kan samla ihop pengar till ett presentkort i en mataffär genom att t.ex besöka olika sidor.
Jag har blivit medlem på såna här gratissidor förut men tycker att det är jobbigt att samla poäng men det här känns vettigt och det känns som något man kan pyssla med då och då. Pengar till mat behövs ju alltid!

Att bli medlem är helt gratis.Och det verkar inte vara jättesvårt att tjäna pengar, genom att bli medlem på en sida så har jag tjänat 6 kr och om de vänner jag mailat också blir medlemmar så får jag 10 kr/pers just nu så på så vis kan man ju samla ihop pengar till en myskväll hemma med lite gott ganska snabbt..

Tryck här om du tycker att det låter bra....

NU ska jag gå på den där lilla promenaden jag pratade om förut. Jag har i alla fall varit duktig och lagat middag idag så nu slipper jag tänka på det imorgon :op

Just nu visas förresten en helt sjuk brittisk dokumentär om barnfighting, alltså barn som pucklar på varandra i en boxningsring.... jag fattar inte hur man som föräldrar kan stå och skrika åt sitt barn att sparka på en annan femårig tjej så att hon ska vinna matchen.... helt sjukt och otroligt skrämmande!

Här är ett klipp från dokumentären...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: