Hakuna Matata

2009-01-13
16:03:28

Längtar efter min älskling... /S
Fy va det är tråkigt att vara själv! Jag får inget gjort.... trots att jag är uttråkad så kan jag inte göra något vettigt! Tanken på att laga mat känns skittrist och jobbigt. Alla julsaker står fortfarande framme men det känns bara så jäkla trist...
Jag har inte varit utanför lägenheten än idag så jag ska faktiskt gå en liten promenad och sen SKA jag göra lite mat. Jag tänker dock vara riktigt lat och göra köttfärssås som jag kan äta av ett par dagar.

Imorgon är sista dagen innan opponeringen. Den ska vi ägna åt att gå igenom vårt eget arbete och att dela upp vad vi ska säga på opponeringen. Jag ska försöka att gå och lägga mig någorlunda tidigt idag så jag kan få lite normala sovtider. Den senaste tiden har klockan varit nästan 1 innan jag släckt lampan vilket inte kommer funka nu när jag ska börja pendla till Norrköping i nästa vecka. Jag var riktigt trött imorse då jag vaknade vid 04.30 imorse av några idioter som stod och skrek ute någonstans. Som tur var så lyckades jag somna om men man sov ju inte lika djupt.

Nu ska jag se klart på Mannen som kan tala med hundar och sen ska jag gå ut som sagt... hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: