Hakuna Matata

2009-01-15
13:08:39

Jag är FÄRDIG!!!! /S
Idag hade jag min opponering och framläggningen av vårt arbete! Jag har inte varit nervös på hela tiden fram till dess att jag kom fram till universitetet och hörde några diskutera sitt eget arbete - då kom fjärilarna i magen.
Kl 8.30 var det dags, vi var totalt 7 personer i rummet med examinatorn så det var skönt att vi inte var fler. Opponenterna var jätteduktiga och det kändes som en bra opponering fram tills dess att examinatorn sa sitt. Han tyckte att opponenterna varit för snälla och sa att vi varit för ambitiösa, ordagrant så sa han att vi varit överambitiösa och att det inte var något positivt. Vi hade inte avgränsat oss tillräckligt mycket och därmed tyckte han att arbetets delar var tunna.
När han sagt det och jag kände mig helt knäckt så var det dags att diskutera betyg så han tog med oss till ett annat rum där han berättade att han inte kunde ge oss betyget........ VG.... Puh! Jag kan ju säga att pulsen dunkade enormt snabbt men jag andades ut lite när jag insåg att vi ändå klarat oss. Han berättade att han gav oss ett fritt G på arbetet vilket innebar att vi får ändra det vi vill i arbetet, men i slutändan så kommer vi i alla fall få ett G och enligt han så var det ett bra betyg.

Min puls blev normal först 30 minuter senare. Efter vår framläggning så hade vi en timma på oss att förbereda oss inför våra roller som opponenter. Vi blev inspirerade av de som opponerade på oss och lade till lite i vårt "manus". Opponeringen sen gick jättebra, men hon tyckte att vi fastnade lite i formalian och bad oss öka tempot. Hennes slutord var sedan att det var en jättebra opponering och att vi gjort en bra granskning så det kändes bra att få avsluta dagen med några positiva ord.

Så nu mina vänner skulle jag egentligen kunna kalla mig själv för arbetslös lärare istället för student men jag har ju som tidigare nämnt valt att läsa till en extra kurs. Men ändå, det är en häftig tanke!!
Eftersom jag inte har någon att fira med då M som fyller 25 idag ska på hockey med sin pojkvän ikväll, så får jag fira på egen hand och då tänkte jag bryta utmaningen om godisförbud och fira med en semla :) Jag är nästan övertygad om att det är godkänt även av mina systrar då det trots allt är en stor grej att fira!
Så nu ska jag ta det väldigt lugnt hela dagen och bara försöka slappna av då jag fortfarande är lite spänd efter dagens händelser....

Have a nice day....!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: