Hakuna Matata

2009-01-14
14:33:44

It's a beautiful day /S
Idag skiner solen! Om jag inte kände för att plocka bort mina julsaker igår så gör jag det definitivt idag när man ser små tomtar och snöflingor i fönstret när man tittar ut mot solen som gör att det ser ut som en riktig vårdag :op
Jag har precis ätit lite lunch i form av en korv med bröd, jag ska låta den få sjunka ner i magen lite och sen ska jag gå ut och gå en långpromenad i dagsljus denna gång!

Förberedelserna för morgondagens opponering gick fint men det är verkligen svårt att kritiskt granska sitt eget arbete. Jag kan helt ärligt säga att jag är enormt nöjd med arbetet även om det kan finslipas lite. Om arbetet skulle bli underkänt så skulle jag bli helt knäckt då jag verkligen inte ser några fel som skulle förtjäna det felet. Men först och främst är det som sagt opponeringen som jag får koncentrera sig på och se till att bli godkänd på. Jag känner mig inte så nervös än men jag kan tänka mig att det kommer ikväll när jag måste försöka somna tidigt så jag orkar upp imorgon bitti.

Förresten... idag är det tredje dagen på mina systrars utmaning. Jag vet inte hur det går för dem men för mig går det otroligt bra! Jag åt choklad i söndags när jag kom hem men sen dess har jag inte känt något sug alls efter godis. Istället köpte jag lite nötter häromkvällen men det var mest för att jag var sugen på just nötter och inte för att jag ville kompensera mitt godissug. Jag märker verkligen en stor skillnad nu och innan jag gav mig själv mitt förra godisförbud. Jag ska inte säga att jag inte alls känner sug efter godis(läs choklad) men jag känner inte att jag MÅSTE ha det som jag kunde känna förut. Så för er som känner att ni äter mycket godis och bara vill styra upp det lite så rekommenderar jag ett godisförbud, jag märkte en skillnad efter 2-3 veckor förra gången. Jag tror dock inte på totalförbud så när jag kände mig jättesugen så köpte jag lite choklad MEN jag köpte en liiiiiiiiten chokladkaka till skillnad från förr. Jaja... ska sluta tjata men man vill ju tipsa om sådant som man tycker är bra :)
Snart ska jag bli lika duktig som L och komma igång med min jogging också men tills dess att det blivit nog vamt ute så får det räcka med mina små styrkeövningar här hemma.

Nu ska jag ge mig ut på min promenad och sen ska jag rensa bort julen, läsa de andra seminariedeltagarnas arbeten, och äta middag och SEN ska jag ha en skön kväll framför TVn :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: