Hakuna Matata

2009-01-27
20:11:36

Dagens tips /L
Till skillnad från Sandra har jag haft en bra dag. Det började med att jag vaknade en timme tidigare än klockan vilket var skönt för då fick jag sova mer än nödvändigt!
Föreläsningarna var intressanta och lärorika, jag provade en ny paj som var jättegod och när jag kom hem överraskade J mig med en pizza. Dessutom har vår tv blivit lagad så nu kan jag sitta i vardagsrummet igen!
Så jag känner mig positiv idag, detta beror faktiskt framförallt på att vi får lära oss hur vi kan hantera barn i behov av särskilt stöd. Små detaljer som hur man kan göra med överaktiva/ hyperaktiva barn. Sånt som man utan erfarenhet känner sig väldigt nervös av.

I alla fall ska jag tipsa om en sida (som man ska besöka som lärare i ALLA åldrar) http://www.spsm.se/. Där kan du prenumerera på en tidning "Lika värde" som dessutom är gratis, samt att det finns tillgång till bra information om diagnoser och andra svårigheter som du kan och förmodligen kommer stöta på. Se "Om oss" och "Publikationer" - där finns material, speciellt tipsad är filen 00144 Att göra studiesituationen tillgänglig för vuxenstuderande med ADHD. Tänk inte på att det står vuxen.

Nu är det Top model.

Kram ♥

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: