Hakuna Matata

2009-02-14
15:12:23

Bröllopssnack och Elvis! /S
Nu är vi hemma ifrån vår långpromenad! Det var jätteskönt ute och inte alls så kallt som jag trodde, både jag och T drabbades dock av hundsjuka då det kändes som att alla vi mötte hade hund med sig på promenaden :/ Men den dagen kommer för oss också.
Som vanligt när man promenerar så pratar man om en massa saker, om allt och ingenting! Idag kom vi in på temat bröllop då vi passerade ett brudpar i gamla Linköping som höll på att bli fotograferade.
Samtalet kom sen in på hur vårt bröllop skulle se ut och det var faktiskt ett ganska underhållande samtal. Ni förstår att jag har alltid föreställt mig ett ganska litet bröllop då varken jag eller T har särskilt många vänner, och jag hWedding Bearsar alltid tänkt mig att det är i en liten kyrka på landet.
 
Vi kom i alla fall in på ämnet inbjudningar och det var väl den delen av samtalet som var så underhållande då jag insåg att ett litet bröllop med släkt och några få vänner inte innebär cirka 60 personer. När vi räknade på det så kom vi fram till att om vi bjöd alla i vår släkt, dvs familj, mostrar/morbröder/farbröder/fastrar, kusiner och deras eventuella barn och respektive så skulle det bara med släkten komma 105 personer!!!! Sen räknade vi på de vänner vi skulle bjuda idag med respektive vilket skulle bli ytterligare ca 15 personer, och innan den här dagen kommer så har vi förhoppningsvis lärt känna fler människor och utökat vår vänskapskrets vilket skulle innebära ännu fler gäster och kanske hamna på ett antal som är närmare 125 personer!!

När vi kommit så långt i diskussionen så började vi räkna på kostnader och insåg att bara att köpa frimärken till att skicka ut inbjudningarna skulle gå på cirka 400-500kr, sen blir det ju det dubbla eftersom man ska skicka tackkort efteråt... Ha ha ha! Det slutade med att vi kom fram till att vi inte ska önska oss presenter utan att det skulle bli att gästerna fick lägga en 100-lapp på maten istället. Det var som sagt rätt underhållande.... bliden av min lilla kyrka med min lilla släkt blev istället en fullsatt kyrka och något större kyrka eventuellt...

Sen vi kom hem så har jag suttit och lyssnat på Elvislåtar efter att ha blivit inspirerad av ingen mindre än blondinbella. Hon hade ett inlägg i sin blogg där hon länkade till en Elvislåt jag nog aldrig hört men verkligen gillade, och som vanligt när man är på Youtube så leder det till att man hittar fler klipp. Så nu har jag fått ihop en hel skiva med låtar jag gillade. jag tänkte bjuda er på två av dem, dels den som blondinbella länkade till men sedan en låt för att påminna oss om att ta hand om varandra och inte ta varandra för givet, åtminstone är de de tankarna jag får när jag lyssnar på låten Always on my mind....


Elvis Presley - In the ghetto

 

Elvis Presley - Always on my mind


Hoppas ni har haft och får en fortsatt härlig dag med den du älskar!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: