Hakuna Matata

2009-02-05
17:46:32

Torsdag /S
Hej!
Idag när jag klev upp och irrade runt i lägenheten som en zombie så vaknade jag till ganska kvickt när jag såg att det var vitt ute...! Vintern har återvänt till Linkan :/ som tur var så hade det inte kommit så mycket.
Nu har jag börjat vant mig vid att jag ska pendla och därmed segar man som vanligt på morgonen utan någon oro om att man ska missa bussen och pendeln. Det resulterade den här morgonen i att jag fick springa till bussen! Det är tur att vi bor så nära busshållplatsen och att jag har liiiite kondis så jag orkade springa hela vägen, jag hann i alla fram med ungefär en minut till godo innan bussen kom.
Dagen har väl varit ungefär som alla de andra dagarna med en massa lek med barnen. Idag såg jag dock något som kan liknas en planerad aktivitet då 6 barn stannade inne när de andra barnen var ute, och en pedagog läste en bamsetidning för dem som handlade om batteriinsamling... Det var skönt att få vara med om en sån aktivitet efter så många dagar med enbart fri lek. Leken ute idag var faktiskt riktigt rolig då det var kramsnö utan att vara för blött, så jag kastade mig ner på alla 4 tillsammans med barnen och gjorde snögubbar, så det var inte bara barnen som gick in med blöta vantar och termobyxor :op

Imorgon är det i alla fall äntligen fredagoch veckans sista dag på förskolan. Jag ska nämligen "jobba" imorgon så jag har jobbat in de dagar jag ska vara på campus. De har nämligen lagt upp det så idiotiskt att vi ska vara på campus fram till 12 och från kl 13 ska vi vara på praktiken. Men det tar ju mig en timma bara att ta sig ifrån Norrköping så jag kan ju inte vara på förskolan förrän tidigast 14 och då är det bara 2 timmar tills jag ska hem, och det har jag ingen vidare lust med :op
Ni kan inte ana vad jag längtar efterDet ska bli så grymt skönt att få sova ut på lördag morgon, att få vakna och känna sig ordentligt utsövd... ska bli underbart :)
Det kommer nog inte hända så myckte i helgen, kanske att det blir en sväng till stan nu när jag har åker "gratis" emd mitt periodkort. Såg nämligen att Kappahl sålde alla sina BHs för 99kr och det skulle inte vara helt fel att utöka garderoben med åtminstone en till. Jag vill ju inte handla så mycket innan Ullared, men kanske ska jag kolla på träningsbyxor igen för det är jag relativt säker på att de inte har några sådana grejer i Ullared.

L är inte den enda som fått tid för cellprov, själv kunde jag inte gå det aktuella datumet som var idag kl 7.50 så istället för jag gå dit när de har "öppen mottagning". Jag tycker det låter så illa med öppen mottagning, låter som att det är något man springer dit och gör i förbifarten. Det är det väl i och för sig, men det är ju inget som lockar mig, särskilt inte efter Ls härliga inlägg :P

Nu tjatar T om att han börjar bli hungrig så jag ska väl börja med maten. Jag var nämligen lite lat igår och bytte bort min disk mot att jag lagade mat och diskade idag. Men jag kör på simpel mat idag med och gör ugnspannkaka, även det simpelt men väääldigt gott!!

have a nice evening....!

Kommentarer:
#1: Anonym

Den gick åt helvete! Jäkla koder.

2009-02-05 @ 17:59:04
#2: Sandra

Åh, nu är den ÄNNU finare än förut!! Bra jobbat... :D

2009-02-05 @ 21:39:15
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: