Hakuna Matata

2009-02-24
18:35:20

Tisdag /S

Hej!
Idag är jag trött som vanligt :op
Idag var jag tillbaka på förskolan där det var färre barn än jag väntat mig då sportlovet trots allt är över för Östergötland. Jag klagar dock inte utan tycker det är rätt skönt när det inte är hela gruppen. En annan skön grej idag var ju det underbara vädret, det gör det i alla fall lite lättare att behöva stå ute i fyra timmar!
Idag pratade jag lite med min handledare om samverkan med föräldrarna och jag frågade henne även om jag fick ange henne som referens nu när det är dags att börja söka jobb, vilket jag fick. Så nu känns det lite bättre när ansökan skickas iväg och jag har två referenser, en från min handledare på slutpraktiken och en från min praktik i förskolan - toppen att ha en från varje verksamhet då jag kommer söka inom båda verksamheterna! Jag ska slänga iväg två ansökningar senare ikväll. Det är så jobbigt bara när man ska fylla i kommunens egna formulär då man får göra samma jobb flera gånger... men om det kan leda till ett jobb så är det ju värt det....!

Älsklingen ska bort ikväll för att se på fotboll med sina kompisar så jag är lämnad åt mitt öde vilket även innebär att jag får fixa och äta själv. Men det gör inte så mycket då jag är rätt trött och inte så mycket till sällskap. Jag ska hitta på något att äta och sen blir det nog TV för hela slanten om jag då det är ungefär det jag orkar med idag... Imorgon väntar ännu en ensam kväll då T ska träffa sina kompisar från den tid då han läste Historia, men då ska jag sysselsätta mig med ett träningspass och förhoppningsvis orkar jag även plugga lite då det skulle behövas eftersom jag kommer vara borta hela lördagen.

Nu är det dags att hitta på något att äta då magen kurrar!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: