Hakuna Matata

2009-02-01
12:27:54

Söndag /S
Idag vaknade vi sent! Jag brukar alltid vakna senast halv elva första gången men idag vaknade jag 11.50 vilket är alldeles för sent med tanke på att jag vill somna någorlunda tidigt idag. Det är tur att jag fick börja så sent som 9.30 första dagen på VFU:n så det är väl ingen katastrof om jag inte somnar tidigt idag men det hade varit skönt att börja med den vanan redan ikväll.
En anledning till att vi sov så länge kan bero på en händelse vid 4 imorse som fick mig och säkerligen T att återigen tänka tanken, ALDRIG mer att jag ska bo på bottenplan i lägenhet. Vi vaknade nämligen av att någon bankade på vårt köksfönster, när jag satte mig upp så såg jag att någon lyste in i lägenheten med en lampa. Både jag och T är båda för fega för att kliva upp så vi försökte ignorera det men det gick ju inte så bra så båda låg klarvakna till slut. Efter en stund slutade det,  men jag hörde att personen fortsatte att banka på någon annans fönster. Efter en stund hörde jag att entrédörren öppnades (vår lägenhet ligger en halvmeter från den dörren) och att någon sa tack så jag antar att det var någon som tappat sin nyckel. Även om det var synd om stackaren så vill jag slippa bankanden på fönstren och oroa mig för vem som står utanför!

Idag har jag tänkt att plugga lite och ta tag i min CV som skriva klart den så jag kan skicka den innan det är försent, den är faktiskt prio ett. Men jag ska verkligen försöka att ta tag i lite plugg idag också... Eventuellt så ska jag köra ett pulspass också men det beror på om jag känner för det senare ikväll, jag ska ju trots allt köra ännu ett svettigt puls/styrkepass imorgon. Jag måste dock säga att det är riktigt skönt med de passen, att bli riktigt genomsvett. Igår var det dessutom lite roligt då jag orkade använda tyngder under hela passet när man tränar armarna, det var första gången jag orkade det :)
Nu är det dags för lite frukost!

(Visst har vi fått en fin design i bloggen, är supernöjd!)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: