Hakuna Matata

2009-02-22
12:56:38

Söndag /S
God förmiddag mina vänner!
Det blev inget partaj för älsklingen igår som istället valde en hemmakväll med lilla mig. Det blev som vanligt när det är helg god mat, och det blev inte bara god mat utan den godaste då det blev favvorätten gorgonzolapasta med vitlöksbröd till. Därefter blev det Melodifestivalen och filmen Revolutionary Road. Den var bra, men så himla tragisk. T tyckte dock att det hände alldeles för lite i den men han var rätt trött när vi började titta på den och då kan det ju vara lite segt med såna filmer.

Inatt har jag sovit underbart skönt och jag vaknade vid den perfekta tiden halv 10. När jag väl tagit mig ur sängen körde jag veckans sista träningspass, det gick dock inge vidare... Jag hade verkligen ingen kraft och energi till pulspasset och fick ge upp efter bara 2 minuter. Jag körde i alla fall igenom styrkeprogrammet. Kanske var det helt enkelt att jag behöver en lugn dag eller också är det som jag tidigare misstänkt, en förkylning på G.
När jag ändå var svettig och äcklig så passade jag på att ta ett varv med dammsugaren och städa inne på toaletten. Inga roliga sysselsättningar men det är väldigt skönt när det är överstökat!
Vi har fortsatt med samma sorters sysselsättning då vi har tvättid idag.

Nu har jag precis ätit frukost i form av rostade mackor och en blåbärssmoothie. Nu ska jag ta det lite lugnt en stund innan jag tar tag i dagens plugg. Jag har ingen som helst lust men jag har inte så mycket att välja på då det är litteraturseminarium imorgon.

Hoppas ni får en skön söndag...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: