Hakuna Matata

2009-02-15
10:33:36

Söndag /S

Idag vaknade jag tidigt precis som de andra morgnarna, men jag lyckades somna om precis som jag lyckats hela helgen. När klockan var halv 10 tyckte jag dock det var lika bra att gå upp så att man kanske är någorlunda trött när det är dags att gå och lägga sig ikväll. Precis som igår är det underbart väder ute med en klarblå himmel så lite senare idag så ska vi ta oss ut på ännu en långpromenad.
Utöver det så ska jag köra ett träningspass och plugga, det är planerna för dagen!
Det känns bra att det här blir en bra träningsvecka tack vare dessa långpromenade som blir i helgen, jag har nu 1,9 kg kvar till mitt första viktmål vilket känns helt underbart, men det har också stått ganska stilla de senaste två veckorna så därför är det skönt att man kan få in lite mer träning. När jag nått det viktmålet så ska jag sätta ett nytt men det är bara på två kilo. Så totalt har jag 4 kg kvar att gå ner och sedan har jag nått den vikt jag vill ha och som jag bör ha.
Jag måste erkänna att jag är imponerad av mig själv som äntligen har lyckats att gå ner de här kilona, det är så häftigt att se sig själv i spegeln och faktiskt själv känna att man kan se en stor skillnad.

Det som jag gjort annorlunda nu är att jag förutom att träna främst har börjat ändra mina matvanor. Det har jag aldrig brytt mig om förut då jag trodde att man bara behövde träna. Men nu har jag som sagt ändrat matvanorna, dels genom att dra ner ganska mycket på godisätandet, samt att minska mina portioner och istället försöka äta små mellanmål. Det verkade vara det som var nyckeln till min viktminskning. Men riktigt än är jag ju inte i mål men nu känns det nästan som att man kan ta på målsnöret.... underbart härligt! Om jag når mitt andra viktmål innan sommaren så kommer jag att under den tiden som gått sedan jag åkte hem på sommarlov förra året, ha gått ner totalt 12 kg! Så nu gäller det väl att fortsätta kämpa så man når det där målet....!

Den här tiden med träning har fått mig att inse att jag faktiskt gillar att träna på riktigt, jag må vara trögstartad men när jag ävl tränar så tycker jag att det är skönt att få bli riktigt svettig. Jag längtar efter att ha råd att börja träna på gym och gå på olika pass och att ha en träningskompis, det blir ju så mycket roligare då...!

Nu är det frukostdags!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: