Hakuna Matata

2009-02-21
17:36:59

R-A-S-T-L-Ö-S! /S

Idag har det inte hänt mycket här hemma trots att vi gick upp tidigt. T har tittat på skidor i alla dess former hela förmiddagen fram till kl 14 när vi tog en liten promenad. Det var riktigt kallt ute trots att termometern bara visade -1,5 grad!
Sen vi kom tillbaka har vi tittat lite på TV och druckit smoothies som jag varit sugen på i flera dagar. Vi plockade både hallon och blåbär i somras som vi har i frysen men vi har varit lite snåla på att använda dem för att spara till goda pajer men det behövs ju inte så mycket till smoothies.... så det fick bli smoothies gjord på hallon, blåbär och naturell yoghurt. Det blev helt okej men jag tror den hade blivit godare om jag hade haft i en banan kanske...

Ikväll blir jag eventuellt ensam då T kanske ska på förfest hos en kompis, men han lät inte så sugen på det så vi får väl se hur det blir!

Hela den här dagen har jag varit otroligt rastlös, jag lyckades dock läsa lite kurslitteratur i alla fall men som sagt en dag full av rastlöshet! Jag försökte få med T till Länsmuséet i stan i ett desperat försök att sysselsätta mig själv med något men han nappade inte på det så istället har jag gått runt i lägenheten och främst växlat mellan datorn och TVn då jag inte har haft ro i kroppen att göra något under en längre stund. Så nu ber vi folk att hälsa på då jag behöver aktiveras och jag vet inte hur man aktiverar sig själv när man är pank!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: