Hakuna Matata

2009-02-18
18:08:11

Onsdag /S
Hej!
Idag är jag liiiiite piggare, jag hade i alla fall energi nog att orka genomföra mitt träningspass, men pulspass var riktigt jobbigt idag. Som tur var så hade inte T hunnit hem då så jag kunde stöna och stånka hur mycket jag ville :)
Idag kom jag också ihåg att jag faktiskt äger ännu en tränings -DVD! Jag fick den av mamma för något år sedan men var väl kanske inte så intresserad av den då. Men nu är jag glad att jag har den. Den innehåller två styrkeprogram för mage och rygg, jag har inte testat dem än, men det är ju kul att man har ett styrkeprogram att variera det här andra med.
Förutom det så blev jag glad när jag insåg att jag minskat med 9 cm i midjan sedan i augusti, varav 4 av dessa försvnnit under de tre senaste veckorna (sen jag började träna)... alltid trevligt att  se att det går framåt! Det är av den anledningen jag har en träningsdagbok då den motiverar mig när jag ser mina framgångar.

Nu sitter jag här svettig och äcklig, ska gå och skala lite potatis som ska få koka medan jag duschar, sen ska det bli mos med älgfärsbiffar och lingonsylt.... mumsfilibabba!!

Att jag inte skriver något om min dag på förskolan beror på att det helt enkelt inte hänt något, vi hade bara 10 barn idag varav 3 av dem försvann innan mellanmålet!
Det är i alla fall skööööönt att imorgon är sista dagen då jag verkligen behöver en sovmorgon! Jag har sovit dåligt hela den här veckan och det känns när man ska upp på morgonen!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: