Hakuna Matata

2009-02-07
17:06:30

Klant-Sandra /S
Det var ingen rolig shoppingrunda idag!
Till att börja med så missade jag preciiiiiiis bussen till Tornby när jag kom fram till resecentrum, jag var så nära att jag knackade på rutan men chauffören tittade bara på mig och åkte vidare.
Väl framme så började jag på Rum Interiör och därefter Stadium innan jag gick in på Ikanohuset. Där började jag på Kappahl där jag faktiskt lyckades hitta en söt och framför allt skön BH till det härliga priset av 100 kr.
Därefter gick jag igenom hela Ikanohuset för att komma till andra änden där Intersport ligger, på vägen kunde jag dock inte låta bli att gå in på VILA där det hängde en supersöt klänning som jag provade bara för skojs skull. Därefter gick jag raka vägen till Intersport för att kolla in deras rea. Tyvärr så hittade jag inget av intresse på deras rea men jag hittade ändå ett par joggingtights som jag provade och gillade, så de fick följa med mig hem, till min stora glädje så kunde jag köpa min gamla storlek då de passade bäst! Än så länge så kan jag dock bara göra det när det handlar om träningskläders stretchiga material.
Egentligen skulle jag ha även ett träningslinne men jag hittade inget som jag gillade varken utseendemässigt eller prismässigt. Men så länge jag bara tränar inomhus så är det ju inte så bråttom med något nytt tränningslinne egentligen, det är ju mer sen när man ska ut och springa som jag vill ha material som andas och som inte suger upp all fukt.
Hur som helst, sekunderna efter att jag betalat så inser jag att jag bara har en påse i handen när jag borde ha 2! Så jag springer upp och kollar mitt provrum men det var självklart tomt, så jag skyndar vidare till VILA och provrummet där men även det var tomt, jag frågar i kassan men de har inte fått in något. Så klantiga lilla jag har alltså glömt min BH i något av provrummen ochs sedan har någon oärlig människa tagit den med sig. Så det var som att slänga 100 kr i sjön! Det var väl i och för sig tur att det inte var träningsbyxorna då de var dyrare, men det svider verkligen i mig att jag kunde vara så klantig!!!!
Innan jag åkte hem så gick jag in och köpte ännu en bh då den trots allt satt riktigt bra, och det är inte jätteofta man hittar en bh som gör det. Så istället för at vara glad för att jag bara betalat 100 kr för en BH så får jag vara grinig över att jag betalade 200 kr för en bh som kostar 170 kr till ordinarie pris :/

Nu är jag i alla fall hemma igen, jag har köpt mat för kvällen i form av potatissallad och en grillad kycklingfilé, och till godis har jag köpt naturgodis, jag ska dock erkänna att jag inte köpte naturella nötter utan det onyttiga naturgodiset. Det får helt enkelt bli en syndarvecka, men nästa vecka blir det omstart på mitt godisförbud som innebär 100g godis/veckan. T har redan åkt iväg till sin kompis så nu börjar min ensamma lördagkväll. Det kommer bli mycket TV och dator som vanligt :p

Jag hoppas ni har haft en smidigare dag än mig :op

Kommentar:
#1: Linda

Tråkigt när människor inte är snälla! Vad ska de med din bh till? Känns som något väldigt konstigt att ta faktiskt!

2009-02-07 @ 18:36:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: