Hakuna Matata

2009-02-20
12:36:02

Jag är en segis! /S
Mina fredagar är till för plugg.... nu är kl halv ett och jag har fortfarande inte börjat plugga!! Jag är verkligen seg av mig... jag har dock tränat och nu har jag precis ätit frukost. Nu väntar duschen och sen SKA jag börja plugga! Egentligen är det väl ingen panik då jag har helgen fri från andra aktiviteter nu när jag inte ska vara barnvakt (de var bortresta) men man blir ju lite grinig på sig själv!

Ikväll blir det nog filmmys efter middagen som kommer bestå av hembakad pizza med köttfärs och ananas på. T var sugen på pizza men fattiga som vi är för tillfället så fick det bli en hembakad variant. Det är också väldigt gott men det blir ju ändå inte den där riktiga pizzasmaken, i alla fall inte när jag bakar!

Men nu är det som sagt dags för duschen!!

Ps. Idag är det bara -1grad ute, kan det vara så att kylan äntligen försvinner och snön töar bort?! Ds.

Update: En timma senare och jag har fortfarande inte börjat plugga. På grund av det så känns det här pluggdagen värdelös så jag tar en ledig dag idag istället och satsar på plugg imorgon istället mer seriöst. Jag ska dock inte vara helt lat utan jag ska läsa en kursbok i alla fall men den kräver ingen direkt koncentration då den bara ger tips på olika sätt att dokumentera barns lärande på och mer är en handbok och ingen text vi ska behandla vidare...

Jag hoppas ni har en bra dag! Det är ju trots allt fredag och fint väder....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: