Hakuna Matata

2009-02-11
21:22:30

Hello again /S
Hej igen!
Träningen gick finfint, för första gången orkade jag slutföra pulspass 1 som är det längre av de två pulspassen, jag kanske inte hade sån energi i övningarna mot slutet men jag stängde inte av programmet innan det var slut i alla fall. Tidigare har jag nämligen gett upp när det varit 5 min kvar då jag helt enkelt varit helt slut. Även styrketräningen gick bra och det känns faktiskt att man gör framsteg, speciellt när jag gjorde pushupsen så orkade jag lite mer.

Under kvällen har det varit TV som gällt med Top Model, det var dock inte särskilt spännande. Just nu tittar jag på Grand Designs på 9an, ett program där de följer människor som renoverar eller bygger hus med lite speciell design invändigt eller utvändigt. Jag som gillar inredning och hus överhuvudtaget av någon anledning, tycker det är ett bra program.

I helgen är det Alla hjärtans dag, jag har faktiskt tänkt skita i den dagen då det känns lite överskattat... jag tror den dagen betyder mer för de som är i ett nytt förhållande eller som inte har någon att fira dagen med. Idag känner jag dock att vi nog borde göra en mysdag av den dagen trots allt då det varit lite småtjafs här hemma, inga allvarliga grejer utan egentligen bara småsaker. En bidragande faktor är väl att jag är så jäkla trött när jag kommer hem och T är väldigt stressad över skolan + att han varit krasslig. Så det får kanske bli att vi lagar mat tillsammans och bakar något till dessert, tar en långpromenad... det låter kanske skittrist men jag tycker det är mysigt då man verkligen pratar med varandra när man gör sånt. Det är så lätt att man fastnar i vardagen där man sitter och glor på TVn, och TV och dator har ju tyvärr den förmågan att man sitter och glor på den istället för att prata med varandra!

Nu ska jag se klart på Grand Designs och sen ska jag sooooooova.... sista dagen imorgon, sen får jag sova!!!!!

Kommentar:
#1: Anonym

Det försvinner inte en vecka? Jag har två veckor innan och tre veckor efter lovet. På lovet ska jag skriva examinationsarbetet är det schemalgt för. Skittråkigt.

2009-02-11 @ 21:34:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: