Hakuna Matata

2009-02-06
17:42:36

Fredag /S
Idag har det snöat massor, snöflingorna var verkligen enorma! Jag gillar inte snö särskilt mycket men det var verkligen mysigt att sitta inne och titta ut på snöflingor som såg ut som stora bomullstussar. Idag var det en kort dag på förskolan, jag tackade för mig och gick därifrån kl 13. Trots att jag gick därifrån tidigt så var jag hemma först kl 14.30, sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, tittat runt på nätet och tittat på senaste Greys anatomy. T har precis åkt iväg, han skulle hjälpa sin kompis bygga ihop en dator. När han kommer hem vid 8 så blir det taco och förmodligen någon film.
Jag har till 80% bestämt mig för att åka till Tornby imorgon då jag är lite nyfiken på Intersports rea. Jag är ju ute efter både träningsbyxor och träningslinne och gärna ett par hantlar. Om jag inte har helt fel så brukar det finnas ganska mycket att hitta på Intersports reor, och nu när jag åker buss "gratis" så kan jag ju lika gärna åka... har inget bättre för mig ändå!

 Trots kort dag är jag riktigt trött. Det var en lite jobbig kväll igår då jag ifrån ingenstans började tänka på min älskade vovve som inte längre finns och då började tårarna rinna och när det väl börjat så slutar det inte i första taget! Så idag har jag varit lite trött och seg...nu ska jag försöka ta tag i dagens träning, efter onsdagens träning så vet jag ju innerst inne att jag kommer bli pigg efter bara någon minut in på träningen....! 

För att bara kort presentera mitt stjärntecken så kan jag säga att de inte intresserar mig särskilt mycket då beskrivningarna ofta känns som en motsats till min personlighet. Jag är nämligen Vädur och här är Vädurens beskrivning;
Vädurens ledande kvalitet och Marsinflytande ger honom de ultimata ledaregenskaperna. Eldens element ger honom dessutom ett oberäkneligt och oförskräckt temperament(jag är enligt mig själv och i stort sett alla andra en människa med stort lugn och tålamod). Ett oerhört starkt ego och självförtroende(jag har aldrig känt att jag har ett starkt självförtroende!) gör honom visserligen till en bra ledare, men kan dock få honom att verka alltför dominerande och maktfullkomlig.

Han axlar gärna ansvar och vill känna att han har en ledande position, annars mår han inte bra. Väduren är en handlingsmänniska, och då han ju alltid tycker sig ha rätt är han snabb att fatta rätt beslut. Hans översvallande sätt gör honom till en rolig kamrat. Hans starka drifter gör honom även till en bra livspartner. Om han inte får sin vilja fram kan han dock bli ganska barnslig(om något stämmer så är det nog tyvärr den här delen).

Element: eld Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.
Positiva karaktärsdrag: energisk, utåtriktad, ivrig och frispråkig.
Negativa karaktärsdrag: självisk och dominerande.
Människokroppen: huvud och ansikte.


Även om jag inte läser så ofta om stjärntecken så läser jag alltid mitt horoskop när jag har en tidning i närheten...!
Men nu är det dags för träningen...! Ha en härlig fredagkväll!

Kommentar:
#1: Pumba

Vissa bitar passade ju, kanske inte i så mycket som de beskriver där men överlag kändes det inte som dig. Undrar vem du är då =P

2009-02-06 @ 18:11:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: