Hakuna Matata

2009-02-23
11:18:12

Att söka jobb /L
fordon/Fahrzeug49.gifJag känner mig skitnervös inför onsdagen. Inte för själva intervjun utan resan dit. Jag ska nämligen resa själv till ett ställe jag inte känner till. Nu snackar vi om en person som hade ångest över att åka buss till Sunne. Jag har en panikkänsla av att jag sitter på fel buss och ännu värre är det när det är tåg! Dessutom snackar alla norska och jag vill gärna förstå allt.

På onsdag ska jag ta taxi från pappas hus till tågstation. Förhoppningsvis sätta mig på rätt tåg till staden där intervjun är. Där ska jag ta taxi till skolan, lyckas charma mig till ett jobb och be dem ringa en taxi åt mig så jag kan åka tillbaka till tågstation. Där ska jag ta tåget till Oslo! I Oslo kommer jag antingen möta pappa och sova på hotell eller ta bussen hem till Karlstad, det beror på vad klockan blir. Gissa om jag är livrädd? Jag avskyr tåg för det känns alltid som att jag sitter på fel tåg. Jag hamnar säkert i Bergen alldeles ensam. Jag måste packa i en lämplig väska också eftersom jag ska behöva ta med mig den till intervjun. Då vill man inte gärna komma med världens resväska. Sen är frågan också - vad ska man ha på sig? Det ska vara bekvämt att resa i men se snyggt ut fast inte för propert.

Jag vill inte åka längre. Det är inge roligt att söka jobb.


Kommentar:
#1: Sandra

Jag tror det kommer gå finfint! Särskilt om du ska åka taxi från stationen, se bara till att vara på stationen i tid... Lycka till!!!

2009-02-23 @ 16:34:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: