Hakuna Matata

2009-12-03
18:23:50

Torsdag /S
Hola people!
Då återstår bara fredagen innan det är helg, denna underbara efterlängtade helg! Jag har verkligen lagt ner på jobbet och längtar bara efter att få vara långledig... hade planering på jobbet idag men det gick skitsegt, kunde inte komma på något alls nästan. Det slutade med att jag satt med uppföljningsstencilen till medarbetarsamtalet som ska lämnas in och blev åtminstone färdig med den, jag hade dessutom lite tur då rektorn tittade in på förskolan idag så jag kunde lämna den till honom direkt, så nu kan jag verkligen lägga den åt sidan.
Idag har det varit riktigt grått och trist här i Linköping vilket var lite synd då vi hade gemensamt mellanmål ute idag på förskolan där vi grillade lite korv. Grillandet gick ju bra men mysfaktorn fattades då vädret var så trist.

Imorgon är det i alla fall fredag och mina planer för helgen vet ni ju redan. Överst på min to-do-list ligger julklappsinköp då jag verkligen inte vill trängas med allt annat folk dagarna precis innan jul. Linda hade ju en jättefin önskelista med roliga saker. Själv har jag haft stora problem med att komma på saker att önska mig men lite har jag i alla fall fått ihop, men det är mest praktiska saker såsom en Bia-bädd till Pepsi, en tovutredare för hans päls, nya varma vantar, nya mockavantar, hårinpackning, Pilgrim-örhängen som jag visat T, pussel och lite annat som jag inte kan komma på nu. Men som sagt, det är ju inga jätteroliga saker på den listan men jag kan verkligen inte komma på något som jag jättegärna vill ha förutom en ny telefon och ny dator men det är liksom inget jag kan ha på en önskelista då det kostar en hel del.

Nu ska jag titta lite på TV innan jag beger mig ut i barracken för en dusch *suck*, måste faktiskt säga att barracken faktiskt har varit riktigt fräsch än så länge, men hur bra den än är så längtar jag fortfarande massor efter att de ska bli färdiga med badrummet. Idag verkar de inte ha gjort något alls, så jag hoppas verkligen att kaklet kommer upp imorgon för annars tror jag inte de kommer hinna färdigt till onsdag som planerat...!

Ha en skön helg om vi inte hörs!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: