Hakuna Matata

2009-12-08
14:12:49

Tisdag /S
Hej på er!
Idag är jag trött... jag vaknade vid kl. 4.15 av att Pepsi levde rövare på golvet, och irriterande nog så lyckades jag inte somna om utan låg vaken de 45 minuter som återstod innan klockan ringde.
Jobbdagen har i alla fall varit bra, jag har gjort lite julpyssel med barnen; vi började med att måla klister på glasburkar och sedan rullade vi dem i glitter i olika färger, knöt en rosett av röttband längst upp på burken och lät det torka... det blev faktiskt jättefint och kul att göra då det är så lätt att även våra minsta klarade av att göra i stort sett allt på egen hand. Nästa pyssel bestod av att måla och dekorera stora frigolitkulor som vi köpt in, de fick alltså göra sina egna julgranskulor. Det pysslet var mindre roligt då de stora "pärlor" vi köpt in för att dekorera med hade lite svårt att fästa...

När jag kom hem möttes jag av en riktigt snyggt badrum! Det börjar närma sig slutet och förmodligen hinner de bli färdiga med allt idag för nu tror jag bara det är badrumsskåpet kvar att sätta upp och det håller de på med nu. Trist nog så fick vi inte använda toaletten förrän imorgon men kanske att man kan få duscha i sitt eget badrum ikväll, och få packa upp alla saker som nu står i en kartong i vardagsrummet... Jag lovar att kasta upp en bild på badrummet senare ikväll när eller imorgon när allt är på plats.

Just nu är jag bara hemma för en kort stund, vid 16.30 ska jag nämligen tillbaka till jobbet då det är personalmöte mellan 17-19 i eftermiddag. Jag brukar inte ha något emot personalmöten men idag är det tre sjuka på jobbet så vi kommer vara max 5 personer och vi hade planerat att ha lite värderingsövningar, men det känns ju lite fånigt på bara 5 personer! Men, men vi får väl göra det bästa av de två timmarna.
En annan jobbig grej med jobbet är att magsjukan nu har anlänt, vi har hittills haft två fall hos barnen och imorse ringde ena kollegan och informerade att hon fått magsjukan och man kunde riktigt höra hur illamående hon var!

Hur som helst, hoppas ni klarar er undan sådana äckliga sjukdomar och mår bra i övrigt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: