Hakuna Matata

2009-08-30
15:08:08

Perfect sunday /S

Hej på er!
Idag har varit en perfekt söndag så här långt. Pepsi var lite irriterande imorse då han vaknade redan kl 8 och levde livet genom att köra runt i sin säng och springa gå fram och tillbaka i lägenheten. Älskade T tog dock på sig kläderna och gick en långpromenad vid halv 9 så att jag skulle få sova ut lite. När klockan var halv 10 kom de in och väckte mig och frukosten var framdukad i köket :)
När vi ätit frukost så blev det lite spontanstädning, T dammsugade medan jag städade kök och toalett och när han stod i duschen passade jag på att moppa golven så nu är det fräscht här hemma igen!
Efter en snabb dusch bar det av ut till Tornby för att gå på skojakt. Vi hittade nämligen inget i rätt storlek när vi var till Mantorp igår tyvärr, priserna var dock superbra där men som sagt så fanns ju inte rätt storlek. Jag skulle ha ett par vattenresistenta walkingskor och T skulle ha joggingskor. Vi provade en hel del skor idag båda två men det var bara T som till slut köpte ett par skor. Jag hittade flera skor som var sköna men det fanns aldrig i rätt storlek, så alla skor jag provade var lite för små. Till slut hittade jag ett par jättesköna skor men de kostar 1400kr + att det är sån där ful gummisnodd att dra åt istället för snörning. Jag hittade också ett par skor på Ecco för 1100kr men jag köpte inga då jag ska åka in till stan någon dag och prova skor där det kanske finns fler skor i min storlek. Jag vet inte hur mycket jag vill lägga på ett par walkingskor riktigt, det känns som den magiska gränsen går vid 1200kr, när det överstiger den gränsen känns det lite väl dyrt...

Nu är vi hemma igen för lite vila och lunch innan vi ska åka till Tinnerö eklandskap och försöka hitta någon fin vandringsled. Igår var vi iväg till Vidingsjö motionscentrum och gick deras 5km spår som faktiskt var riktigt fint - framför allt är det skönt att få gå på lite nya ställen istället för samma gamla rundor som man går dagligen under vardagarna!

Hoppas ni andra också har haft en bra helg!


Pepsi är redo för en långpromenad i blöt skogsmark med sinfina regnoverall.


Pepsi och T.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: