Hakuna Matata

2009-08-18
20:07:21

Tisdag /S
Då var man hemma efter ännu en låååång arbetsdag. Denna gång var det dock inte lika plågsamt då jag kunde lägga mig i personalrummet och halvsova en timma innan personalmötet började. Gårdagen var verkligen hemsk med huvudvärk från det att jag slog upp ögonen tills dess att jag somnade. På mammas inrådan så kastade jag dock i mig två Ipren innan jag somnade, idag slog jag upp ögonen utan ett dunkande huvud, däremot fanns halsonten kvar och jag hade fått ett tillägg i näsan som jag inte störts av tidigare. Idag har jag alltså inte haft huvudvärk men har fått springa och snyta mig var och varannan sekund känns det som.
Även om jag inte känner mig frisk så var den här dagen i alla fall bra mycket bättre än gårdagen tack vare att jag slapp huvudvärken.

På vägen hem från jobbet passade jag på att tanka så att jag kan åka direkt mot Karlstad imorgon efter jobbet. Väl på macken så hade jag ett så otroligt blont ögonblick att det är riktigt pinsamt att ens berätta om det. Men hjärnan ville inte alls samarbeta. Jag körde i alla fall fram bilen för att tanka när jag inser att jag har tanklocket på andra sidan, så då kör jag runt och ställer mig bakom bilen på andra sidan bara för att inse att tanklocket fortfarande är på fel sida, så då gör jag det megablonda misstaget att bara svänga runt och då ÅTERIGEN få tanklocket på fel sida... ha ha ha.. ja trött och blondare än någonsin. Man gör ju vad man kan för att roa sig själv :p

Nu ska jag ta en timma och bara slappa framför TVn och titta på min nya serie som jag fastnat för, serien Bones. Det är riktigt skönt att ha en serie som man följer igen på TV. Jag är ju en serienörd men är nörd i så stor utsträckning att jag laddat hem avsnitten så fort de sänts i USA. När det är slut ska jag packa väskan för hemresan. Förhoppningsvis känner jag mig så pass pigg och fräsch att jag orkar åka till Karlstad direkt efter jobbet, annars får jag väl åka tidigt på torsdag morgon.

Hur som helst, hoppas alla mår skapligt i alla fall i dessa sjuktider!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: