Hakuna Matata

2009-08-02
21:52:56

söndag /S
Hej på er!
Nu är jag tillbaka i Linköping igen efter ännu en helg hemma i Karlstad. Vi kom iväg innan 16 tack vare att jag fick gå en timma tidigare ifrån jobbet så vi kom hem redan vid kl 18. Väl på plats blev det god mat och på kvällen kollade vi på filmen Marley & me med mamma och pappa. På lördagen åkte vi ut till Bergvik en snabbsväng för att kolla in rean. Det slutade med att jag kom därifrån med ännu en träningsjacka som jag ska ha på mina promenader med Pepsi, och T köpte ett par walkingskor. Efter lite mat och fika hemma hos mamma och pappa åkte vi ut till sommarstugan för att spendera tid med Ts familj. Det blev god mat och lite sällskapsspel under kvällen.
Idag började vi dagen med en långpromenad med Pepsi, vi gick bland annat till en lång sandstrand där Pepsi fick springa av sig lite energi. Klockan ett var det dags för ett lite för tidigt födelsedagsfirande för T som fyller år imorgon, det blev också släkten första möte med Pepsi. Allt gick finfint och det var ett trevligt kalas.

Över lag så har det varit en skön helg, men den här helgen drabbades jag av känslan av att jag är trött på Linköping, inte Linköping som stad utan avståndet från Karlstad. Jag vill verkligen lämna Linköping när T är färdig med sin utbildning och flytta till Karlstad: Det behöver inte nödvändigtvis vara Karlstad heller, jag kan även tänka mig Örebro så är en lagom stor stad bara en timme från Karlstad. Men nu är det ju ett tag kvar, Det lär väl dröja åtminstone ett halvår innan det är dags för T att söka jobb... men som sagt... jag är mer än redo för att lämna Linköping även om jag verkligen stormtrivs på jobbet och tvivlar på att jag kommer hamna på ett lika bra ställe.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att nanna, sov gott mina vänner!

Kommentar:
#1: Linda

Hur mycket träningskläder kan en människa behöva?

2009-08-02 @ 22:54:56
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: