Hakuna Matata

2009-08-03
14:32:29

Sista måndagen /L
Sista veckan på semestern inledd... snyft.
Idag sov jag till 12.30. DET var längesen. Jag vaknade flera gånger men tänkte varje gång att nu ska jag sova ut. Det tror jag minsann jag gjort nu. Frågan är bara hur jag ska kunna somna ikväll i rimlig tid :P

J jobbar som vanligt, människan är aldrig ledig! Men i eftermiddag ska vi mötas i stan och ta en fika. Något, jag kom på nu, vi aldrig gjort. Igår var jag sugen på bio (något som blivit ett söndagsfördriv) men vi har sett alla biofilmer vi vill se tillsammans. Harry Potter får jag väl se med någon annan. J skulle läsa handlingen igår, första meningen löd så här; "Fyrst Voldemorts gjenkomst har rystet Galtvort helt ned til grunnvollene, og skolen er ikke lenger noe fristed fra farer." Då gav J upp. Man måste nog se tidigare filmerna först :D Till helgen har en ny film premiär som tur är.

Igår städade jag min bil, hör min bil. Jag har köpt in mig i pappas för en billig penning (istället för att punga ut med ett par 10.000 extra). Här förstår ni tar de avgifter på ALLT. Varje gång jag kör till och från stan kostar det 15 kronor i bomavgift. Då har vi rabatterat pris. Så jag betalar en fast avgift till daddy så slipper jag tänka på försäkringar, bomavgifter etc. Han sköter det :) Visserligen är min bil lika sliten som Åsa efter en helg med fem barn, men den drar väääldigt lite och jag får plats med hundbur! Känns bra att veta då jag kommer behöva bil i vinter eftersom bussförbindelser här är värre än i Värmlands skogar.

Det blir ingen Liseberg som det var tänkt denna vecka, vi åker förmodligen till Tusenfryd på onsdag istället men bara över dagen. Då får jag min årliga dos av karuseller.

Det ser inte riktigt ut att bli någon Karlstadsresa till helgen då J är underbemannad på jobbet men vi får se. Då kanske det blir en resa helgen efteråt.

Ha´t gött.

Kommentar:
#1: Sandra

Gratulerar till bilen, nu är det inte många vuxenpoäng kvar att plocka :p

2009-08-03 @ 16:04:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: