Hakuna Matata

2009-08-05
18:34:34

Onsdag /S
Hej på er!
Idag har det verkligen varit superfint väder här i Linköping!
Dagen höll på att börja på sämsta tänkbara sätt!!!!! På vägen till jobbet när man åker ut ur stan så är det en lång raksträcka med hastighetsgräns 70km/h, själv har jag nog överstigit den hastigheten med åtminstone 20km i stort sett dagligen, tillsammans med alla andra bilister. Idag när jag kom körandes där så fick jag dock syn på en man i gul väst, jag hann köra ytterligare några meter innan jag insåg att det var en polis. Jag ställde mig på bromsen och hann som tur var bromsa ner så när jag körde förbi de tre poliserna var jag nere i 50km/h vilket blev riktigt pinsamt - såg uppenbarligen rätt skyldig ut :p

Men som sagt, det gick i alla fall bra som tur var! Vädret har som sagt varit toppen, och även om man inte ska klaga så var det så varmt att det känns som att hjärnan har kokats.
Efter jobbet tog jag en sväng ut till Tornby för att kolla på kameran jag är intresserad av. Men irriterande nog så kunde man inte starta kameran i någon av de tre butiker jag gick in på så det enda jag kunde titta på var hur den kändes i handen och hur stor den var.

Nu är ska jag sätta mig i fåtöljen och där ska jag spendera kvällen tills det är dags att nanna.... Puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: