Hakuna Matata

2009-08-26
19:19:37

Onsdag /S
Precis som L skrev; dagarna bara försvinner, kan inte fatta att mer än halva arbetsveckan nu är gjord. Men det kanske beror på att jag varit så trött den här veckan. Det märks att barnen inte är vana vid förskolemiljön längre för de är verkligen vilda. Idag ösregnade det på förmiddagen så vi var inne och det var en liten mardröm trots att det var tre barn som var sjuka idag. Jag tog hand om min lilla grupp med de äldsta barnen, de är vanligtvis sex till antalet men idag var det bara fyra där. Sen vandrade vi iväg till förskolans lilla "bibliotek" och spenderade en halvtimma i soffan där vi åt frukt och läste böcker. Därefter tog jag tag i ett litet projekt som vi pratat om men som hittills inte blivit av. Projektet bestod i att barnen skulle få måla tavlor, vi har spänt upp vitt tyg på två träramar och idag fick en grupp på fyra barn tillsammans måla en av dukarna. Så nu pryder barnens konst det ena lekrummet. Lite roligare än att bara sätta upp deras teckningar.
Idag var det min tur att stänga och segt nog så var den sista föräldern 20 min sen. Som tur var så tyckte T att det var helt okej att käka pizza idag så jag slapp i alla fall undan matlagningsbiten.
Nu ska jag spendera resten av kvällen vid TVn, det blir dock en tidig kväll då det är jag som öppnar även imorgon. Det gäller att vara utvilad då jag dessutom ska iväg till trädårdsföreningen med min grupp vilket innebär bussresa och promenad genom stan och allt vad det innebär.
Fördelarna med att öppna är ju dock att man får sluta tidigt! Direkt efter jobbet ska jag möta upp en tjej som ska köpa en kursbok av mig och sen ska jag nog åka hem och hämta Pepsi för att åka till hundparken - det var ju jättelängesen han var där nu, och längesen han lekte med andra hundar.

Slutligen får vi säga grattis till kära syster yster och hennes sambo som vann budgivningen på ett hus - om allt går som det ska så är de husägare om ett par dagar :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: