Hakuna Matata

2009-08-03
16:57:31

Måndag /S
God eftermiddag!
Idag är lilla jag fruktansvärt trött på grund av en dålig nattsömn. Till att börja med så verkade det vara helt omöjligt att somna igår kväll, och sen vaknade jag vid 3 inatt och var hur pigg som helst?!
Idag var det i alla fall kul att åka till jobbet då vi nu är tillbaka på våra egna förskolor, och jag fick träffa alla mina kollegor som varit på semester medan stackars jag jobbat i sommar. Vi har även fått ett tillskott i personalen eller snarare ett personalbyte. Jag måste säga att det känns bra att inte längre vara den som är nyast på jobbet av någon anledning.
Det blir ännu en lugn vecka då vår avdelning bara har 4 barn den här veckan, men det gör inte så mycket för nu kan man ju planera lite mer när man träffar kollegor och är på sin egen förskol. Den här dagen ägnades åt lite ommöblering på avdelningen och att försöka ställa alla saker på sin plats efter storstädningen som rört om bland alla saker.

När jag kom hem från jobbet väntade ett paket på golvet. Det var min vinst från Tradera som hade kommit. Paketet innehöll DVD-filmen Northanger Abbey som jag nu sitter och tittar på. Tyvärr är den inte alls bra! Allra mest för tycker jag den är rätt kass för att det är en äldre inspelning och filmmusiken är urusel + att huvudpersonen stör mig. Men jag fick filmen för en billig peng så det gör inte så mycket. Att se filmen får mig dock sugen på att titta på min favoritfilm Stolthet & Fördom så det kanske får bli den lite senare idag. Jag är även sugen på en joggingrunda men känner inte att jag har nog med energi så idag får det bli en slappardag även om det är fint väder ute, orkar helt enkelt inte gra något annat.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: