Hakuna Matata

2009-08-17
17:18:35

Måndag /S
Hej på er!
Idag är det en knäckt S som skriver... vaknade med en lätt dunkande huvudvärk och halsont och det har följt mig genom hela dagen. Det som är så typiskt för de dagar man mår lite sämre är att alla barn verkar känna av det då de grinar mer, pratar högre, skriker mer, rycker i en mer.... de är helt enkelt mer av allt som man egentligen inte orkar med! På något mirakulöst sätt har jag dock orkat ta mig igenom hela dagen och ändå vara hyfsat trevlig mot alla.
Efter jobbet åkte jag raka vägen till ett hunddagis som jag är lite intresserad av att eventuellt ha Pepsi på, Det ligger precis på vägen till jobbet så det skulle verkligen inte bli någon omväg. Men innan jag funderade vidare så ville jag se hur det såg ut och hur människorna verkade vara.

Dagiset var jättefint, det var ett hus på landet där man inrett husets alla rum med soffor och kuddar och delat av med grindar. Sedan har de hägnat in hela trädgården som var ganska stor med ett högt staket. Hundarna fick gå en 45 min promenad varje morgon vid kl 9 och sedan fick de en kvarts promenad strax innan man hämtar dem, och däremellan vistas de också i inhägnaden. Jag tyckte att allt lät toppenbra då de var flexibla och kunde tänka sig att öppna en kvart tidigare de dagar jag öppnar på förskolan och börjar samtidigt som hunddagiset öppnar.
Det enda som tar emot är egentligen priset då det kommer kosta 2200kr/mån. Det vore en sak om det var en kostnad jag kunde dela med T men Pepsi är mitt ansvar till 100% när det kommer till ekonomin fram till den dag T börjar jobba. Det som är irriterande är att jag gissar på att det är ganska många dagar varje månad som Pepsi inte ens kommer behöva vistas på dagiset då T kanske har hemstudier eller börjar sent/slutar tidigt så att det löser sig ändå och då blir den där dagisplatsen väldigt dyr!
Jag har lagt ut en annons på universitetets hemsida för att se om jag kan hitta en ny dagmatte då det vore smidigare då man kan anpassa priset lite mer... Men vi får väl se hur det blir i slutändan, det finns ju inget som säger att dagiset måste vara en slutgiltlig lösning, det kan ju vara en tillfällig sådan det med egentligen....

Nu ska jag kurera mitt dunkande huvud. Håll tummarna för att jag är piggare imorgon för då väntar ännu en lång jobbdag då vi tydligen hade personalmöte på kvällen - var därmed tvungen att avboka mina planer med M :(

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: