Hakuna Matata

2009-08-15
11:35:14

lördag /S
hej på er!
Då var det lördag och min sovmorgon blev väl sisådär trots att jag försökt mörklägga lite extra med gardinen igår kväll. Det lyckades dock inte så bra med en gardin som är vit :p
Jag gjorde dock mitt bästa och vägrade kliva upp innan 10.30. Nu när jag väl är uppe så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på för att få tiden att gå. Jag har slängt iväg ett mess till M som jag pluggade med och föreslog en fika men har inte fått svar än. Vädret är fint men det är inte riktigt så soligt att det lockar att gå ut och sola då det är ganska mycket moln.
Mitt hem är egentligen i stort behov av att städas så om inte M svarar så är det kanske det man ska ta tag i idag... det är bara det att det är så förbaskat tråkigt :/
Jag ska ta en liten promenad också tänkte jag för att röra lite på fläsket som varit väldigt stillasittande de senaste veckorna och för att fortsätta att testa nya kameran.

Jaja... som ni märker är mina dagar otroligt händelselösa, jag längtar så till onsdag då jag ska hem till Karlstad.... inte bara för att jag ska åka hem och hälsa på utan för att T och Pepsi åker med mig tillbaka då det är dags för terminsstart så då får jag äntligen ha mina killar hos mig, precis som det ska vara... :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: