Hakuna Matata

2009-08-30
21:43:05

5 dagar till helg /S
Söndagen har varit fortsatt bra. Vi åt lite tacorester till lunch och efter en timmes slappande här hemma åkte vi till Tinnerö eklandskap för att gå en promenad med lillkillen. Promenaden började ganska spännande då vi gick genom en kohage med en massa kor som var väldigt intresserade av oss och Pepsi så de kom skuttandes emot oss. Paniken lyste lite i Ts ögon när han såg dem komma emot oss och jag kände hur min puls ökade rätt kraftigt. Pepsi märkte givetvis av våra nerver och blev även han nervös. Jag lyckades dock skrämma dem med att göra en massa konstiga ljud och att veva lite i armarna. Vi hade dock tur för vi mötte ett annat par med hund precis när vi gått ur hagen och de var på väg in, och när de var på väg in stod alla 30(?) korna och stirrade på dem precis där de skulle gå in... vi mötte i alla fall korna när de var utspridda i hagen!

Promenaden var i alla fall jättemysig men tyvärr har jag inga bilder då kameran låg kvar hemma. Det var grusväg i stort sett hela vägen och det var egentligen bara sista biten som vi gick på en stig över ängsmark. Det var inte riktigt lika roligt då det var ganska blött. Men mysigt var det och efter 5 km så var Pepsi hyfsat trött. Det är skönt att se att hans kondition har förbättrats ganska mycket sedan vi fick honom. Om vi gått en så här lång promenad i början när vi fått honom hade han varit helt slut resten av dagen och börjat sacka efter redan efter andra eller tredje kilometern men idag var han först i stort sett hela vägen förutom de sista hundra metrarna.

Imorgon börjar en ny vecka och det känns rätt tungt även om helgen varit toppen, det känns alltid som att det fattas en ledig dag! Den här veckan ska Pepsi spendera två dagar med sin nya dagmatte. Vi börjar med en mjukstart på tisdag mellan 9.30-15 och om allt går bra så ska han vara hos henne hela dagen på torsdag.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa sött, hoppas ni har haft en bra helg...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: